Resultaten voor bed and breakfast

Bed Breakfast Gent.
De 2de verdieping is voorbehouden voor de gasten en bestaat uit twee slaapkamers 1 met een dubbel bed en 1 met 2 enkele bedden, een badkamer en een groot zonneterras. Beide kamers geven uit op groen. Een uitgebreid ontbijt wordt opgediend in de living.
bed 120
Bed and Breakfast Chambre d'hôtes' Les Secrets de la Vie Celles.
Dan bent u bij Bed and Breakfast Les Secrets de la Vie aan het juiste adres. Wij verwelkomen u met open armen in Bed and Breakfast Les Secrets de la Vie. Wij bieden u kamers met ontbijt in de rustige en groene omgeving bij de Vlaamse Ardennen.
b&b te koop spanje
Home www.juliettes-bedandbreakfast.be.
Drie charmante comfortabele kamers met zorg ingericht met uitgebreid ontbijt Gratis parkeergelegenheid. Three charming comfortable rooms decorated with care and rich breakfast. Schenk een verblijf. Voor elke gelegenheid is een verblijf in onze BB in combinatie met een een bezoek aan Ieper een mooi cadeau voor vrienden of familie!
houten bed
Historische Broelkaai 4 wordt bed and breakfast Kortrijk Het Nieuwsblad.
Er was aanvankelijk niet veel interesse. De heraanleg van de Leieboorden wakkerde de belangstelling aan. Veronique Peene48 uit Kuurne heeft het gebouw gekocht. Ze wil er een bed and breakfast in onderbrengen. In Kuurne baat ze Decovert uit, een kleine BB.
b&b nieuwpoort
BB BB Bed De De and Heerlijkheid Heerlijkheid Breakfast Satenbergh. Satenbergh. De Heerlijkheid Satenbergh Erfgoedlogies.
Bed Breakfast De" Heerlijkheid Satenbergh: luxe gastenkamers in schitterende kasteelhoeve. Bed Breakfast. De" Heerlijkheid Satenbergh." De" Heerlijkheid Satenbergh" is een vier sterren Bed Breakfast in een kasteelhoeve in Vechmaal. De vierkantshoeve dateert uit 1648 en in 1880 is een kasteelvleugel aangebouwd.
logeren bij belgen frankrijk
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
Bed Breakfast Gent.
Tijdig reserveren verhoogt de kans op een vrije gastenkamer in de BB van uw keuze. Verkennen wordt verwennen, dankzij vele unieke tips van locals BBs. Extra kortingen, op vertoon van de GGG-voucher, enkel te verkrijgen bij BBs die aangesloten zijn bij de GGG Gilde der Gentse Gastenkamers!
Overnachten Visit Oostende.
A room with a seaview. Arrangement The" Crystal Ship" in Hotel Europe. Arrangement The" Crystal Ship" in Hotel Glenmore. Heerlijk winters overnachten in Oostende. Kindvriendelijke hotels in Oostende. Relax and enjoy in deze wellness hotels. Slaap eens in een monument.
Home www.gustobnb.be.
Rita en Paul verwelkomen gasten in een oase van rust en stijl.Drie stijlvolle gastenkamers temidden een oogstrelende tuin weerspiegelen de smaak en ervaring van de eigenaarsdie, zelf jarenlang in BB's' logeerden tijdens talloze fietsvakanties. Elke kamer heeft een strakke, thematische inrichting, modern, functioneel en warm.Als extra comfort bieden we in elke kamer boxspring bedden, led TV, internet en een ruime instapdouche aan.

Contacteer ons