Zoeken naar bed & breakfast

Home Tussen kunst en konfituur Bed Breakfast.
Bed and Breakfast Tussen Kunst en Konfituur ligt aan de rand van het Meerdaelwoud kortbij Leuven. Ingrid Van de Wiele en Koen Elsen zijn uw gastvrouw en gastheer. Genieten van kunst en de kunst van het genieten, bij B B Tussen kunst en konfituur.
bed breakfast
Bed Breakfast De Meren.
In alle rust. Welkom bij Bed Breakfast De Meren. Onze BB ligt verscholen in de Langdorpse bossen vlakbij Aarschot en Leuven. Hier laat je de drukte van alledag even achterwege en geniet je volop van de rust van de natuur.
Liter
Logies en ontbijt Wikipedia.
De term" Bed and Breakfast" is anders dan de term Hotel" niet wettelijk beschermd, zodat het classificeren van een BB niet noodzakelijk is. In de praktijk kiezen de meeste BB's' ervoor om zich niet bij de classificatie aan te sluiten. Kwaliteitsschild van de Stichting Bed Breakfast Nederland.
autisme
Over d Eede Bed Breakfast Bed Breakfast in de polders.
Overdeede Bed Breakfast. Koeistraat 155, 8370 Blankenberge, België Tel: 32 0475 477747. Bed Breakfast Over d Eede. Deze luxe Bed Breakfast gevestigd in een voormalige boerderij ligt midden in het unieke natuurgebied Uitkerkse polder dat zich situeert 5 minuten van zee en Blankenberge, 15 minuten van Brugge.
Bedbreakfast Het Brembos Wingene grens Hertsberge Beernem West-Vlaanderen België.
BedBreakfast Het Brembos staat dus synoniem voor pure natuur in combinatie met veel comfort. Een behaaglijke, heerlijke omgeving waar ik jullie graag wil verwelkomen! Bed Breakfast Het Brembos. Bremdreef 112 8750 Wingene Tel: 050 69 01 87 GSM: 0468 12 44 90 eb.sobmerbteh@ofni.
Bed Breakfast Toerisme Kortrijk.
We try to bridge the gap between hotel comfort and the coziness of a Bed and Breakfast. Also, our beds are so comfy, you might not want to get up. So snooze a bit, its OK. Well prepare you a fresh quality breakfast to kick-start your day.
Gastenkamers / BB Toerisme Limburg.
De AntiQua Qook Bed Breakfast ligt maar 4 km van de beroemde Antiekmarkt in Tongeren, in een traditionele gerestaureerde Belgische boerderij. De 4 afzonderlijk ingerichte suites hebben elk een eigen badkamer en douche en zullen zorgen. Dit logies is online boekbaar.
Huize Briers BB en vakantiewoning.
Op 100 meter van Huize Briers kunt u ook overnachten in het Begijnhofhuisje, aan de oever van de Demer, maar toch pal in het centrum van de stad. Bed and breakfast Begijnhofhuisje Reserveer verblijf. Bed and breakfast. Telefoon 089 411 422.
Bed and Breakfasts in België Kamersmetontbijt.be.
Bed and breakfast West-Vlaanderen. Wij hebben een bed and breakfast met vier aparte te huren thema kamers. Steeds geschikt voor 2. Bed and breakfast Oost-Vlaanderen. Deze bed breakfast heeft een bloementuin met een terras en biedt elegant ingerichte kamers met.

Contacteer ons