Op zoek naar hotes?

___CHAMBRES b HÔTES___.
In het ruim bevindt zich het verwarmd zwembad met tegenstroom waar u winter en zomer kan relaxen. Ongetwijfeld de meest originele en exclusieve manier om Hasselt en omgeving te ontdekken! Ontdek nu onze nieuwe culinaire arrangementen met De Vork van Luc Bellings.
Frankrijk
Le Manoir Chambres d'hôtes' Gîtes Souillac.
Als gastenkamers hebben we één familiekamer met 2 aansluitende slaapkamers, geschikt voor families tot 5 personen. De andere kamers zijn tweepersoonskamers: twee op de eerste verdieping, twee andere op het gelijkvloers. De kamers op het gelijkvloers hebben een eigen inkom en privé-terras.
huizen te koop poperinge
Chambres d'hôtes' La Grange de Bronzeau Table d'hôtes' Limousin.
Op zoek naar meer ademruimte en minder stress vonden we hier 8 jaar geleden, in Frankrijks dunst bevolkte regio, een prachtige locatie. La Grange de Bronzeau is een authentieke hoeve met aanpalende schuur waar we 4 gastenkamers hebben in ondergebracht.
diksmuide
Villa Bayard Chambres d'Hôtes' Eben Emael.
Toch is de oude ziel van Villa Bayard met haar mooie historie bewaard gebleven en kunt u opnieuw genieten van alles wat dit mooie landgoed te bieden heeft. Villa Bayard betekent veel voor ons: we kunnen onze dromen hier realiseren.
Table d'Hotes' Bed and Breakfast BB-Villers Chambre d'Hôtes.'
In de ontbijt/dinerzaal zal er de mogelijkheid zijn om zelf koffie en thee te maken voor een klein bedrag. Op de ruime overloopt zult u een koelkast met verschillende drankjes aantreffen, welke u daar of op de kamer of in de tuin kun gebruiken.
Gîtes de France: vakantiehuizen, chambres d'hôtes' en andere accommodat.
Gîtes de France heeft een aanbod van meer dan 56.000 adressen, stuk voor stuk uniek. Rustieke gîtes, chambres en tables d'hôtes' BB, chalets, boerderijcampings, trekkershutten Alle adressen worden regelmatig gecontroleerd en beoordeeld, geclassifieerd volgens het comfort-ranking-systeem, van 1 tot 5 granen.
Chambres d'hotes' en gastenkamers ad Mont Ventoux Zuid Frankrijk Vaucluse.
Uw chambres d'hôtes' hier? Het eerste jaar is volledig gratis zonder enige verplichtingen. Na de gratis proefperiode kan u voor 75 per jaar op deze site verder adverteren. tel: 0032 09 335 06 40. GSM 0032 0468 19 57 42.
Au Coq Bleu, Chambres d'hôtes' et table d'hôtes, Authie baai van de somme.
Francis, de eigenaar van het voormalige top restaurant Huyze Decock te Kortrijk, heeft zijn kennis en ervaring meegenomen naar Frankrijk om zijn gasten een uitzonderlijke table aan te bieden. De chef serveert voor u voornamelijk een lokale keuken met verse producten uit de streek.
Untitled Untitled Untitled Untitled Shenmen Untitled Untitled Document. Document. Document. Document. chambres Document. Document. d'htes' gte home.
SHENMEN kreeg na beoordeling door zijn gasten van de reisgids Logeren" bij Belgen" in 2014 EEN VORK toegewezen in de Europese rangschikking van BESTE TABLES D'HOTES' Wij zijn best trots op deze erkenning en gaan met vol enthousiasme door met onze gezonde gebalanceerde biologische maaltijden!

Contacteer ons