Resultaten voor Hôtes

Kindvriendelijke Chambre d'Hotes' in Frankrijk.
Zo is deze vorm van vakantievieren in Frankrijk ontstaan: logeren bij de gastfamilie thuis. Tegenwoordig is er een grote variëteit aan chambres dhôtes: van de boerenfamilie die de logeerkamer verhuurt tot de kasteelheer die zeer luxe kamers aanbiedt op zijn domein.
horloge
Le Moulin Du Rivet Camping Chambres d'hôtes' Chalet.
Ook zoeken we producten van eerlijke" handel max havelaar commerce équitable en steunen we kleine projecten / kleinschalige productie meer info: zie Diverse. Bovendien vermijden sorteren we zoveel mogelijk afval en stimuleren onze gasten dit samen met ons te doen.
chambres d'hotes
Chambre d'Hôtes' Monts et Merveilles Godewaersvelde, Frankrijk foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
We brachten begin april 3 dagen 2 nachten door in deze prachtige B B. De kamer Le" temps des chimères" is ons prima bevallen: ruim, licht, zithoek mét plaid, schrijftafeltje, flatscreen, frigootje, badkamer en apart toilet, veel bergruimte, zelfs badjassen voorhanden!
Lening simulatie
___CHAMBRES b HÔTES___.
La Cheneraie Chambres en tables d'hôtes.'
La Chêneraie ligt in Payrac, niet ver van de Dordogne in een dorpje op de grens van de departementen Lot Quercy en Dordogne Périgord dichtbij Rocamadour. Een streek die profiteert zowel van het landschap en zijn geschiedenis als van een geweldig gastronomisch erfgoed.
Chambres d'hôtes' Sainte Anne Tournesol Bed Breakfasts te Huur in Cunfin, Grand Est, Frankrijk.
Een erg hartelijk onthaal, familiale sfeer en heerlijk rustig. De kamer had alles wat we nodig hadden, ook voor onze baby van zes maanden. Het avondeten en ontbijt was heel erg lekker en bovendien gezellig met de andere gasten aan tafel.
BB Chambres b'Hôtes' België Hasselt Booking.com.
Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.
Gîtes de France: vakantiehuizen, chambres d'hôtes' en andere accommodat.
Gîtes de France heeft een aanbod van meer dan 56.000 adressen, stuk voor stuk uniek. Rustieke gîtes, chambres en tables d'hôtes' BB, chalets, boerderijcampings, trekkershutten Alle adressen worden regelmatig gecontroleerd en beoordeeld, geclassifieerd volgens het comfort-ranking-systeem, van 1 tot 5 granen.
La Sérénade Table d'hôtes' Chambre d'hôtes' Bed and Breakfast BB Buis les Baronnies Mont Ventoux.
Enjoy the Provence. Our BB with its blue porches is located in a true oasis of quiet in a picturesque landscape at the heart of the Baronnies and the beautiful mountain Le Saint Julien, close to the legendary Mont Ventoux.

Contacteer ons